تفاهم نامه همکاری محیط زیستی دانشگاه حکیم سبزواری و اداره محیط زیست شهرستان سبزوار با هدف همکاری های علمی، پژوهشی منعقد شد.
به گزارش  روابط عمومی، مدیر گروه محیط زیست دانشگاه حکیم سبزواری گفت: این تفاهم نامه در ۶ ماده در زمینه گسترش همکاری های آموزشی، پژوهشی و اجرایی بین گروه محیط زیست و اداره محیط زیست سبزوار امضا شد.
دکتر قاسم ذوالفقاری افزود: برگزاری نمایشگاه ها و همایش های زیست محیطی، همکاری در طرح های محیط زیست در زمینه دریافت داده ها برای طرح ها و پایان نامه های دانشجویان از مفاد این قرارداد است.
وی ادامه داد: همکاری در بازدیدهای علمی دانشجویی، تقویت فرهنگ محیط زیست با اکران فیلم های مستند،نمونه برداری از بخش های محیط زیست، حمایت از پایان نامه ها محیط زیست،تقویت سمن های آموزشی و ارائه سمینارها ودوره های تخصصی و  کارگاه ها آموزشی دیگر مفاد تفاهم نامه است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سبزوار نیز گفت: با ایجاد این تفاهم نامه بهره گیری از ظرفیت علمی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری در راستای آموزش و ترویج  فرهنگ محیط زیست برقرار شد.
حمید رضا صادقی افزود: با اجرای این قرارداد همکاری در همایش های محیط زیست، پاکسازی طبیعت فرهنگسازی انس با طبیعت و حفظ هوای پاک و تنوع زیستی بین دانشگاه حکیم و اداره محیط زیست افزایش می یابد.
وی ادامه داد: در این تفاهم نامه به بومی سازی پایان نامه های دانشجویان و کاربردی کردن طرح های زیست محیطی تاکید شد.
صادقی گفت: همچنین سومین مرحله پاکسازی حاشیه شهر سبزوار با همکاری سازمان مردم نهاد بادغوس این شهرستان امروز صورت گرفت.