پژوهش سرکار خانم فاطمه میوانه دانشجوی مقطع دکتری رشته آب و هواشناسی شهری دانشکده جغرافيا و علوم محيطي با همکاری پژوهشگرانی از دانشگاه های موناش، کوئیزینلند، اوتاوا، هنگ کنگ، ناگاساکی و دانشگاه ملی تایوان منتشر شد.

اين مقاله تحت عنوان:

Heat Wave and Mortality: A Multicountry, Multicommunity Study

در مجله معتبر بين المللي Environmental Health Perspectives به چاپ رسيده است. نشريه حاضر با ضريب تأثير ۹.۷۸ و رتبه Q1 در نشریات علمی، جزو ۱۰ مجله برتر در زمینه مربوطه بوده و از انتشارات موسسه ملی سلامت محیط آمریکا مي باشد.

گفتنی است در این مقاله که با جدیدترین روش به بررسی ارتباط بین امواج گرمایی و مرگ و میر در  ۱۸ کشور پرداخته شده است، نشان داده شده است که درجه حرارت های بالا و امواج گرمایی اثرات و بار سلامتی زیادی به جا می گذارند. همچنین افرادی که در مناطق سرمایی و گرمایی معتدل زندگی می کنند در برابر امواج گرمایی حساسیت بیشتری دارند نسبت به افرادی که در مناطق گرم و سرد زندگی می کنند.”

لینک مقاله: https://ehp.niehs.nih.gov/ehp1026

دانشکده جغرافيا و علوم محيطي اين موفقيت پژوهشي را به سرکار خانم ميوانه تبريک عرض نموده و آرزوي توفيق و پيشرفت روزافزون را از خداوند متعال مسئلت دارد.