ghelichi1

zghelich@hsu.ac.ir

2.    سوابق تحصیلی

2.1.مقطع کارشناسی

رشته (گرایش): مهندسی منابع طبیعی (محیط زیست)

محل تحصیل: دانشکده منابع طبیعی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

زمان: 1372-1368

عنوان پروژه: مدیریت پرندگان قابل شکار

2.2.مقطع کارشناسی ارشد

رشته (گرایش): مهندسی منابع طبیعی (محیط زیست)

محل تحصیل: دانشکده منابع طبیعی – دانشگاه تهران

زمان:1376-1373

عنوان پایان نامه: بررسی تغییرات درون گونه ای کبک (Alectoris chukar) در رشته کوههای البرز و زاگرس

2.3.مقطع دکتری

رشته (گرایش): اکوتوریسم

محل تحصیل: دانشگاه Bodenkultur (BOKU)(وین-اتریش)

زمان1389-1385:

عنوان پایان نامه:Visitor Risk Management in Core Zones of Protected Areas

3.    سوابق شغلی واجرایی

مربی گروه تکنولوژی محیط زیست،دانشگاه حکیم سبزواری ، سبزوار،1389- 1376

استادیار گروه محیط زیست ،دانشگاه حکیم سبزواری ، سبزوار،1389- ادامه داردمدیر گروه تکنولوژی محیط زیست،1380-1376مدیر گروه محیط زیست 1389-1392مشاور علمی شورای اسلامی شهر سبزوار 1378-1376

عضو شورای پژهشی مرکز پژوهشی جغرافیایی و جغرافیایی دانشگاه حکیم سبزواری (1391 –ادامه دارد)

عضو کمیسیون آموزش وچاپ و نشر اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان شمالی (1391-ادامه دارد)

4.    سوابق آموزشی

1-شناخت محیط زیست (کاردانی محیط زیست)

2-اکولوژی (کاردانی محیط زیست)

3-انسان و محیط زیست (کارشناسی ناپیوسته محیط زیست)

4-اکولوژی حیات وحش (کاردانی محیط زیست) (1377-1390)

5-آلودگیهای محیط زیست (کاردانی محیط زیست)(1384-1377)

6-پارکهای ملی ،جنگلی و پردیسها (کاردانی محیط زیست)

7- کشاورزی و محیط زیست (کارشناسی ناپیوسته محیط زیست)

8- مبانی محیط زیست(کارشناسی جغرافیا)

9- اکوسیستمهای طبیعی(کارشناسی ارشد ژئومرفولوژی)

10-مبانی جغرافیای گردشگری (کارشناسی جغرافیا)

11-گردشگری روستایی (کارشناسی جغرافیا)

12-مباني سنجش از راه دور وسامانه اطلاعات جغرافيايي (کارشناسی ناپیوسته محیط زیست)

13-مباني اكولوژي و جغرافياي زيستي(کارشناسی جغرافیا)

14-روش تحقیق(کارشناسی ارشد محیط زیست)

16-سیستم های اطلاعات جغرافیایی در محیط زیست(کارشناسی ارشد محیط زیست)

1. مقالات علمی

قلیچی پور،زهرا. 1383. تنوع درون گونه ای کبک در استانهای البرز و زاگرس.محیط شناسی،دوره30.دانشگاه تهران

Ghelichipour,Z and Muhar ,A. (2008). Visitor Risk Management in Core Zones of Protected Areas: First results from a survey of European park administrations .In::Raschi,A and Trampetti,S(eds).Management for protection and sustainable development. The fourth International Conference on Monitoring and Management of Visitor Flows in Recreational and Protected Areas.PEIG.

Ghelichipour,Z.,Muhar,A. and Schaupenlehner,T.(2009). Visitors‘ opinion of visitor risk management aspects in the Wienerwald biosphere reserve,Austria. In:Pröbstle,U(ed).Meet old and new worlds in Research, Planning, and Management .The 15th International Symposium on Society and Resource Management.BOKU.

Ghelichipour,Z. , Muhar,A. and Schaupenlehner T.( 2010). Visitor risk management in the core zones of Wienerwald Biosphere Reserve ,Austria.13th European Forum on Urban Forestry.Tulln an der Donau.Austria

Ghelichipour Z. (2010). Visitor Risk Management in Core Zones of Protected Areas.University of Natural Resources and Life Sciences (BOKU) .PhD Thesis.Vienna.Austria.

6.    طرح پژوهشی

1. مکان یابی محل دفن بهداشتی زباله های شهر سبزوار-دانشگاه تربیت معلم سبزوار-1378
  2. ناظر طرح “شناسایی و تهیه شناسنامه برای 160 چشم انداز و اثر طبیعی برتر استان خراسان رضوی” 1391-1391
  3. توان سنجی شهرستانهای سبزوار,خوشاب وداورزن برای توسعه طبیعت گردی–در دست اقدام