نشست هم‌اندیشی رئیس دانشکده جغرافیا و علوم محیطی به‌همراه اعضای هیأت علمی دانشکده با حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اخباری، ریاست مدرسه علمیه اهل البیت (ع)، و حجت‌الاسلام والمسلمین محمود شرفی، امام جمعه موقت سبزوار و معاونت مدرسه علمیه اهل البیت (ع)، پیرامون همکاری‌های مشترک در خصوص فرهنگ‌سازی در زمینه محیط‌زیست و رعایت حقوق شهروندی در دفتر دانشکده جغرافیا و علوم محیطی برگزار و در مورد راهکارهای تحقق عملیاتی این همکاری‌ها بحث و تبادل نظر شد.

در این نشست، ضمن تأکید بر لزوم همکاری حوزه و دانشگاه به‌عنوان بخش‌های مولد علم و اندیشه در جامعه برای حل مشکلات زیست‌محیطی و اجتماعی، مقرر گردید؛ زمینه‌های ارتباط و هم‌اندیشی مداوم بین این دو نهاد تأثیرگذار بیش از پیش فراهم گردد.

ضرورت سوق دادن امور وقف و انفاق به‌سوی حل مسائل زیست‌محیطی و رفاه اجتماعی، موضوع دیگری بود که مورد بحث و تأکید حاضرین در نشست قرار گرفت.

همچنین در این نشست مقرر شد؛ در اولین گام از سوی دانشگاه مطالب نظری و کاربردی مرتبط با مباحث موردنظر در قالب بروشورهایی تهیه و در اختیار مدرسه علمیه قرار گیرد.