با هدف بررسی وضعیت تاغزارهای سبزوار، نشست هم اندیشی با حضور مهندس درویش دبیر کمیته محیط زیست کرسی سلامت اجتماعی یونسکو و کنشگر برجسته محیط زیست، مهندس کیانی فرد رئیس اداره منابع طبیعی سبزوار، دکتر قلیچی پور رئیس و اساتید و دانشجویان دانشکده جغرافیا و علوم محیطی و اعضای سمن های محیط زیست شهرستان برگزار شد. در این نشست که به همت دانشکده جغرافیا و علوم محیطی برگزار شد، اعضای حاضر در جلسه ضمن تشریح وضعیت تاغزارهای سبزوار و بیان آسیب هایی که جنگل های تاغ  شهرستان را تهدید می کند، به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکارهایی جهت حفظ، نگهداری و گسترش تاغزارها پرداختند.

لازم به یادآوری است به دلیل قرار گرفتن شهر سبزوار در حاشیه کویر، نقش تاغ‌ در تثبیت شن‌های روان و جلوگیری از گرد و غبار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. علاوه بر این، سرشاخه درختان تاغ از علوفه‌های مورد علاقه دام در منطقه است که همین موضوع می‌تواند بستر مناسبی برای توسعه پرورش دام در شهرستان باشد. اما تاغزارهای سبزوار به دلایل مختلف مورد تخریب قرار گرفته و حتی برخی افراد برای تهیه زغال، درختان را آتش می‌زنند و بخشی از جنگل‌های تاغ را از بین می‌برند.