درباره ما

برنامه ریزی جهت فعال نمودن امور کامپیوتری دانشگاه در سال ۱۳۶۸ انجام و در همان سال گروه خدمات ماشینی به چارت سازمانی دانشگاه اضافه گردید.با تآسیس این گروه دانشگاه اقدام به جذب یک نفر مهندس کامپیوتر نمود و امور راه‌اندازی وخرید دو دستگاه کامپیوتر در سال ۱۳۶۸ انجام شد.

اولین بهره‌برداری رسمی از دو دستگاه کامپیوتر در اردیبهشت سال ۱۳۶۹ به شرح زیر آغاز شد:
۱-
اختصاص یک دستگاه کامپیوتر جهت آموزش عملی دانشجویان رشته ریاضی
۲-
اختصاص یک دستگاه کامپیوتر جهت ایجاد سیستم نرم افزاری آموزش دانشگاه

سیستم نرم افزاری امور آموزشی دانشجویان اولین سیستم نرم افزاری است که در این دانشگاه طراحی ، پیاده سازی و عملیاتی گردید.
به مرور زمان و با توجه به نیاز پرسنل دانشگاه ، کامپیوترهای موجود افزایش یافتند. تا سال ۱۳۸۲ سیستم های نرم افزاری زیر توسط پرسنل گروه خدمات ماشینی کدنویسی و تکمیل شدند:

۱-سیستم مدیریت خدمات آموزشی
۲-سیستم دستمزد و حقوق اساتید و کارکنان
۳-سیستم امانات کتابخانه مرکزی
۴-سیستم فهرست نویسی کتابخانه مرکزی
۵-سیستم اموال دانشگاه
۶-سیستم مدیریت دانشجویی
۷-سیستم خوابگاههای دانشجویی
۸-سیستم انبار
۹-سیستم دفتر نظارت و ارزشیابی
۱۰-سیستم برنامه ریزی کلاسهای درسی
۱۱-سیستم کارگزینی

علاوه بر این موارد در سال ۱۳۷۴ اولین لینک به شبکه های اطلاع رسانی بین المللی از طریق شرکت مخابرات برقرار گردید که اتصال دانشگاه به شبکه اطلاع رسانی کامپیوسرور را ممکن ساخت.اولین ارتباط با شبکه اینترنت از طریق یک خط Dialup  در سال ۱۳۷۶ و در محل ساختمان قدیم دانشگاه از طریق دانشگاه فردوسی مشهد راه اندازی شد. در سال ۱۳۷۸ شبکه داخلی LAN با توپولوژی Bus در ساختمان قدیمی دانشگاه راه اندازی و سیستم آموزش تحت شبکه در آن راه اندازی گردید. پس از بهره برداری از ساختمان دانشکده ادبیات فعلی شبکه داخلی در این دانشکده راه اندازی و یک خط وایرلس از طریق سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران  جهت دسترسی به اینترنت با پهنای باند ۱۲۸ Kbps را در دانشگاه فراهم نمود.

با توجه به توسعه همه جانبه و روزافزون دانشگاه و افزایش تعداد دانشجویان، نیاز به تغییر در ساختار گروه خدمات ماشینی و تغییر چارت سازمانی این گروه، مدیریت فناوری اطلاعات در دانشگاه ایجاد و متعاقب آن توسعه فراگیر زیرساخت شبکه داخلی و تأمین پهنای باند موردنیاز اینترانت و اینترنت در دستور کار قرار گرفت، که تقریباً امروزه شاهد اتصال کلیه قسمتهای دانشگاه به شبکه داخلی می باشیم.

همزمان با توسعه زیرساختهای شبکه سیستم های نرم افزاری تحت شبکه و وب جهت رفع نیازمندیهای دانشگاه به شرح زیر تهیه و در دسترس کاربران قرار گرفت:

۱-سیستم مدیریت خدمات امور آموزشی
۲-پورتال دانشجویی
۳-پورتال اساتید و کارکنان
۴-سیستم اتوماسیون اداری
۵-سیستم انتخاب واحد اینترنتی و پرداخت شهریه
۶-سیستم های مدیریت شبکه و پهنای باند اینترنت
۷-سیستم دستمزد و حقوق اساتید و کارکنان
۸-راه اندازی وب سایت دانشگاه و ارتقاء
۹-سیستم کارگزینی و امور پرسنلی کارکنان و اساتید
۱۰-راه اندازی
ftp دانشگاه
۱۱-راه اندازی پست الکترونیک ویژه دانشگاه
۱۲-اتصال شبکه دانشگاه به شبکه فیبر نوری مخابراتی دانشگاه
۱۳-ارتقاء پهنای باند از ۱۲۸
Kbps به ۳۰Mbps در طول ۸ سال
۱۴-سیستم مجلات
۱۵-سیستم معاونت پژوهشی
۱۶-سیستم مدیریت چاپ که مراحل آزمایشی خود را طی نموده است.

مسئولین فناوری اطلاعات از ابتدا تاکنون:

۱- از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۸۲، مهندس محسن بیهقی(مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان)
۲- از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۹، دکتر جواد حدادنیا (دکترای الکترونیک-دانشگاه صنعتی امیرکبیر)
۳– از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳، دکتر محمود امین طوسی (دکترای کامپیوتر- دانشگاه علم و صنعت ایران)
۴- از سال
۱۳۹۳ تاکنون، دکتر رحیم ایلدرآبادی (دکترای برق – قدرت – دانشگاه فردوسی مشهد)

۵- از سال ۱۳۹۶تاکنون،دکتر مجید بقایی نژاد (عضو هیات علمی گروه مهندسی برق)