راهنمای سیستم پست الکترونیکی دانشگاه

قابل توجه کليه اساتيد محترم و کارکنان گرامي
به اطلاع ميرساند سامانه جديد پست الکترونيکي دانشگاه از روز چهارشنبه بصورت آزمايشي راه اندازي مي شود و کاربران گرامي جهت ارسال و دريافت پست الکترونيکي بايستي به آدرس   mail.hsu.ac.ir  مراجعه نمايند.
شناسه کاربري و رمز ورود شما مطابق با شناسه دومين(همان شناسه اي که به اينترنت وصل ميشويد) ميباشد و آدرس پست الکترونيکي شما بصورت زير است domainusename@hsu.ac.ir

به عنوان نمونه آدرس پست الکترونیکی آقای حسینی با شناسه کاربریm.hoseini این گونه است: m.hoseini@hsu.ac.ir

براي کاربراني که داراي آدرس پست الکترونيکي متفاوت با شناسه دومين مي باشند تمهيدي انديشيده شده است که بتوانند بطور همزمان داراي دو آدرس پست الکترونيکي باشند که نحوه استفاده از اين امکان تا ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه روي اين وب سايت  قرار خواهد گرفت.

**لطفاً قبل از شروع کار با سامانه پست الکترونیکی جدید سوالات متداول و راهنمای سامانه را مطالعه نمایید.