چگونه ویندوز خود را بروزرسانی نماییم ؟

جهت بروز رسانی و استفاده از آخرین آپدیت هابا استفاده ازسرور داخلی دانشگاه در داخل دانشگاه می توانید تنظیمات زیر را انجام دهید :

ابتدا از قسمت start گزینه run را انتخاب نمایید و عبارت gpedit.msc  را تایپ کرده و ok  را کلیک نمایید مانند شکل زیر :

w1

حال بر روی قسمت هایی که با رنگ آبی مشخص شده اند کلیک نمایید و مراحل را دنبال نمایید :

w2

w3

w4

w5

w6

حال با کلیک بر روی گزینه configure automatic update  تنظیمات را مانند تصاویر زیر  انجام دهید :

گزینه enable را نیز فعال کنید .

w7

سپس بر روی apply و بعد بر روی ok کلیک نمایید .

حال با کلیک بر روی گزینه specify intranet Microsoft update service location   ، تنظیمات صفحه خود را مانند شکل زیر  نموده و بروی apply  و سپس ok کلیک نمایید .

w8

دقت کنید تنظیمات را همانگونه که در شکل آمده است شما نیز پیاده سازی کنید .

w9

با کلیک بر روی گزینه ok و restart کردن کامپیوترتان تنظیمات برای شما انجام می شود .حال می توانید از منوی start  وارد conrol panel شده و بر روی automatic updates کلیک نمایید باید صفحه ای مانند صفحه زیر مشاهده کنید و دقت کنید اگر تنظیمات را درست انجام داده باشید تمام گزینه  های بسته است و نمی توانید آنها را تغییر دهید .حال می توانید این صفحه را ببندید .

w10

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}