با پیگیری کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه حکیم سبزواری و با همکاری حوزهٔ ریاست دانشگاه گردهمایی با عنوان “از سمرقند تا بیهق، از طوس تا بخارا” با محوریت بزرگداشت امیرعلی شیر نوایی با حضور هیأتی از پژوهشگران این حوزه از کشور ازبکستان و همراهی سرگروه‌های ادبیات استان خراسان رضوی در آمفی تئاتر دانشکده نفت و پتروشیمی برگزار شد.

در این نشست افزون بر سخنرانی تخصصی از دکتر عالم جان دولت اف، دکتر مهیار علوی مقدم، دکتر علی یحیایی و دکتر محمودرضا سلیمانی، ریاست محترم دانشگاه و نیز ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خراسان رضوی نیز سخنرانی کردند.

اجرای موسیقی و اهدای آثار و نشان امیرعلیشیر نوایی به ریاست دانشگاه از سوی رئیس بنیاد امیر علیشیر نوایی از دیگر برنامه های ای نشست بود.

بازدید از موزه های دانشگاه حکیم سبزواری نیز از دیگر برنامه ها بود که با استقبال هیأت ازبکستانی و نیز سرگروه های ادبیات مواجه شد.