همایش نوورودان دانشکده‌ی ریاضی و علوم کامپیوتر در تاریخ دوشنبه 29 آبان 1402 در محل تالار مرحوم دکتر علوی با استقبال گسترده‌ی دانشجویان برگزار شد. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، مدیران گروه‌های آموزشی، پس از خوش‌آمدگویی، به بیان توضیحاتی در خصوص چارت تحصیلی و قوانین آموزشی جاری پرداختند. در ادامه با همکاری انجمن موسیقی دانشگاه، اجرای موسیقی زنده برگزار گردید. سپس، دبیران انجمن‌های علمی ریاضی و علوم کامپیوتر و همچنین آمار و آمار و سنجش، به بیان برنامه‌های آتی و کلاس‌های فوق برنامه انجمن‌های خود پرداختند. در ادامه آقای دکتر استاجی (رییس آموزش دانشکده) و سرکار خانم مهندس دولت‌آبادی (کارشناس فناوری دانشگاه) به ترتیب مشکلات متداول آموزشی و همچنین امکانات پورتال دانشجویی را بیان نمودند. این مراسم با تقدیر از 12 نفر از دانشجویان برتر ورودی‌های 1399، 1400 و 1401 در گرایش‌های ریاضیات و کاربردها، آمار، آمار و سنجش و علوم کامپیوتر خاتمه یافت.