ضوابط و مقررات بهداشتی در خوابگاه

• دانشجويان موظفند بهداشت عمومي و فردي را در خوابگاه رعايت نمايند.
  • درصورتيكه دانشجويي موارد آيين نامه بهداشتي را رعايت ننمايد و تذكرات مسئولين خوابگاه و مسئول بهداشت را ناديده بگيرد؛ طبق تصميم كميته انضباطي و شوراي اسكان، خوابگاه از وي سلب خواهد شد.
  • نظافت و نظم وسايل شخصي داخل اتاق ها برعهده خود دانشجويان است. ضروري است روزانه اقدام به جاروي فرش و موكت و حداقل هر دو هفته يكبار كتاب­ها و ساير وسايل اتاق جابه­ جا و زير و اطراف آن تميز شود.
  •  پتو، بالش، تشك، ملحفه و . . وسايل شخصي دانشجو است و نظافت آن بعهده وي مي باشد.
  •   مواد غذايي مانند برنج ، روغن ، قند و چاي در ظروف دربسته نگهداري شود.
  •  دانشجويان بايستي سريعاً نسبت به شستشوي ظروف كثيف خود اقدام نموده، از نگهداري ظروف شسته نشده به ويژه در طي شب در داخل اتاق يا آشپزخانه خودداري نمايند. در صورت عدم رعایت بهداشت، درباره ادامه سکونت دانشجو تجدید نظر خواهد شد.
  •  از نگهداري هرگونه وسايل اضافه مانند : تشك هاي ابري، بالش هاي مندرس و كهنه، مقوا و كارتن اضافي در داخل اتاق ها و اطراف و زير تخت ها و تراس ها خودداري شود.
  • دانشجويان نبايد بيش از ظرفيت يخچال مواد غذايي در آن قرار دهند.
  • از نگهداري پلاستيك و ظروف خالي و ميوه هاي كپك زده در يخچال پرهيز شود.
  •   پاكيزه نگهداشتن قسمتهاي داخلي يخچال برعهده دانشجويان مي باشد. لذا لازم است هر   15 روز يكبار يخچال خاموش و نظافت آن انجام گردد.
  •   از نگهداري مواد غذايي پخته و خام آماده مصرف مانند: سالاد و ترشي در ظروف بدون  درب در يخچال جدا پرهيز شود.
  •   از ريختن نان خشك و پسماندهاي خشك مانند: كاغذ، پلاستيك و شيشه در سطل زباله ترخودداري شود.
  •  از نگهداري سيب زميني و پياز داخل يخچال پرهيز نموده،  به منظور جلوگيري از جوانه زدن و سبز شدن اين محصولات در هنگام خريد ميزان مصرف هفتگي لحاظ گردد.
  •  از جا به جايي توري فاضلابروي حمام و آشپزخانه به دليل احتمال گرفتگي و ورود حشرات موذي جدا پرهيز شود.
  •  هر دو هفته يكبار اقدام به شستشوي روبالشي و روتختي با آب گرم و شوينده مناسب نموده  و از نور آفتاب جهت خشك شدن استفاده شود.
  •  در ساعاتي از روز نسبت به بازگذاشتن پنجره اتاق جهت تعويض هوا و تهويه مطبوع اقدام شود.
  •  دانشجويان از گذاشتن لباسها و ساير لوازم شخصي خود در حمام­ها و ساير مكان هاي عمومي خودداري نمایند.
  •  به منظور جلوگیری از انتقال بیماری های بین انسان و دام، دانشجو مجاز به نگهداری سگ، گربه، پرندگان، خزندگان و سایر انواع حیوانات زنده در داخل خوابگاه نمی باشد.
  •  ایجاد هرگونه مزاحمت که سبب سلب آسایش ساکنین خوابگاه گردد، ممنوع است.
  •  با توجه به اينكه هر خوابگاهي رابط بهداشت دارد لازم است با ايشان همكاري گردد.
  •  عدم رعایت موارد فوق (پس از اعمال اخطار) منجر به کسر امتیاز در فرم امتیاز بندی خوابگاه می شود. ضمنا موارد تخلف از مقررات بهداشتی را به مسئول بهداشت محیط اطلاع دهید.