باسمه تعالی

فراخوان ثبت نام داوطلبان عضویت در شورای صنفی – رفاهی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری
بدینوسیله به اطلاع می رساند : دانشجویانی که علاقمند به عضویت در شورای صنفی – رفاهی دانشجویان می باشند ؛ می توانند از تاریخ 93/07/15 لغایت 93/07/18 ( به مدت 4 روز ) جهت تکمیل فرم ثبت نام به انتهای همین اطلاعیه و لینک ثبت نام مراجعه نمایند .
گفتنی است :
1 – بر اساس جدول زمانبدی انتخابات شورای صنفی ، تمدید مهلت ثبت نام مقدور نمی باشد .
2 – متقاضیان ، شرایط عمومی لازم جهت عضویت در شورای مزبور را دارا باشند .
3 – اسامی داوطلبان واجد شرایط و همچنین تاریخ و نحوه برگزاری انتخابات متعاقباً به اطلاع خواهد رسید .
شرایط عمومی داوطلبان عضویت در شورا :
1 – اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت فقیه و قانون اساسی ( تکمیل فرم داوطلبی) .
2 – اشتغال به تحصیل تمام وقت در موسسه محل فعالیت در یکی از مقاطع کارشناسی پیوسته ، کارشناسی ارشد و دکتری.
3 – نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی.
4 – عدم اشتهار به رفتار مغایر با شئون دانشجویی و اخلاقی به تایید مراجع ذیصلاح درون یا برون دانشگاهی .
5 – دارابودن معدل کل 13 و نداشتن مشروطی بیش از یک نیمسال در طول مدت تحصیل .
6 – نداشتن مسئولیت تشکیلاتی در شورای مرکزی تشکلهای سیاسی و فرهنگی که از هیات نظارت موسسه مجوز فعالیت اخذ
می نمایند .
7 – باقی ماندن حداقل دو نیمسال تحصیلی مطابق سنوات متعارف آموزشی ( کارشناسی پیوسته 8 نیمسال ، کارشناسی ارشد 4 نیمسال ، دکتری حرفه ای 14 نیمسال و دکتری تخصصی 9 نیمسال )
8 – گذارندن دو نیمسال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی پیوسته .
تبصره 1 : دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به موسسه امکان شرکت در انتخابات را دارا می باشند .
تبصره 2 : درصورتی که دانشجوی عضو شورا در هر مرحله از فعالیت ، از نظر شرایط عضویت ، فاقد صلاحیت تشخیص داده شود ، عضویت وی توسط معاون دانشجویی موسسه سلب و اولین علی البدل جایگزین وی خواهد شد .

لینک ثبت نام

(زمان ثبت نام به پایان رسیده است و لینک ثبت نام غیر فعال می باشد)

کمیته اجرایی برگزاری انتخابات

شورای صنفی – رفاهی دانشجویان