اطلاعيه

تاریخ :07/08/93
شماره :158116

بدينوسيله به اطلاع مي رساند: مطابق دستورالعمل مربوط،فقط دانشجويان: ميثم روكي ،رضا تقي زاده و ياسرخدابنده لو،25درصد ازكل آراءماخوذه درمرحله اول انتخابات چهاردهمين دوره ي شوراي صنفي رفاهي دانشجويان دانشگاه حكيم سبزواري را كسب كرده اند.دور دوم انتخابات روزيكشنبه18/08/93  ازساعت9 لغايت 17برگزار مي گردد .
بديهي است نامزدهاي انتخابات دور دوم از تاريخ 15/08/93 لغايت 17/08/93 تاساعت 21 فرصت تبليغات محيطي را با رعايت ضوابط مربوط دارند.

زمان ومکان ارائه درخواست تجديد نظر :
10/08/93کمیته نظارت بر انتخابات شوراي صنفي -رفاهي دانشجويان(دانشكده ادبيات وعلوم انساني-طبقه اول اداره امورفرهنگي وفوق برنامه روبروي اتاق فرمان سمعي وبصري)

کمیته اجرایی چهاردهمین دوره شورای صنفی رفاهی دانشجویان