((لینک ثبت نام  الکترونیکی درخواست وام تحصیلی در انتهای همین اطلاعیه می باشد))

اطـلاعيه

قابل توجه دانشجويان محترم دوره روزانه ( غیر شاغل )

بدينوسيله به اطلاع مي رساند : دانشجويان مقطع كارشناسي و دکترا ورودي مهر 91 ومقاطع كارداني ، کارشناسی ناپیوسته و  کارشناسی ارشد ورودي مهر 93 به بعد كه در نیمسال دوم 95-94 متقاضي وام تحصيلي مي باشند جهت تكميل در خواست الکترونیکی وام مزبوراز روز شنبه مورخ 94/11/17 به پرتال معاونت دانشجویی مراجعه نمايند.
آخرين مهلت تکمیل فرم 94/12/10
نكات مهم :
1 به دانشجويان فاقد تعهد نامه محضري هيچگونه وامي تعلق نمي گيرد .
تبصره ) دانشجويان ورودي بهمن 94 تا شهریور 95 مهلت دارند تعهد نامه مزبور را به حوزه معاونت دانشجویی تحويل نمايند .
2 دانشجوياني كه تاكنون نسبت به سپردن تعهد نامه محضري اقدام ننموده و متقاضي وام مي باشند بایستی حداكثر تا پايان وقت اداري روز 94/12/10 تعهد نامه مورد نظر را به امور بايگاني اداره رفاه دانشجويان تحويل نمايند .
3 پرداخت وام به دانشجويان ميهمان مقدور نمي باشد .
4 درج حساب بانكي متقاضيان ( تجارت كارت ) در فرم درخواست و در محل مورد نظر الزامی است .
نکته مهم : ثبت درخواست وام دليل استحقاق قطعي متقاضيان براي دريافت وام نبوده و مراتب منوط به احراز شرايط لازم و تامين اعتبار مورد نياز از سوي صندوق رفاه دانشجويان مي باشد .

لینک ثبت نام  الکترونیکی فرم درخواست وام تحصیلی(کلیک نمایید)

اداره رفاه دانشجویان