ایجاد تحول درکیفیت وهزینه های تولید غذا با برگزاری دوره آموزشی آشپزی صنعتی توسط اداره تغذیه دانشگاه حکیم سبزواری با حضور استاد سوسنی فارغ التحصیل آشپزی از دانشگاه جورجیای آمریکا وسرآشپز شرکت هواپیمایی آسمان
هدف از اجرای دوره: آموزش علمی واصولی آماده سازی وپخت وپز درهنگام کار پرسنل آشپزخانه بطوریکه ضمن افزایش صددرصدی کیفیت غذا درمصرف مواد غذایی نیز صرفه جویی شود.
photo_2016-02-09_19-05-47
برگزاري دوره آموزشي طبخ غذاي صنعتي با كيفيت در دانشگاه:
نظر به اهميت كيفيت و طبخ غذاي دانشجويي، با همت معاونت دانشجويي دانشگاه، كارگاه آموزشي طبخ غذا به صورت صنعتي با تكيه بر معيارهاي كيفي سازي و ایجاد تحول درکیفیت و هزینه های تولید غذا و با حضور استاد سوسنی فارغ التحصیل دانشگاه جورجیای آمریکا در محل اداره امور تغذيه دانشگاه برگزار گرديد.
سركار خانم زماني مسوول امور تغذيه دانشگاه هدف از اجرای اين دوره را آموزش علمی و اصولی آماده سازی و پخت وپز درهنگام کار پرسنل امور تغذيه دانشگاه عنوان كرد.
وي افزود: با برگزاري اين كارگاه ضمن افزایش صددرصدی کیفیت غذا درمصرف مواد غذایی نیز صرفه جویی خواهد شد.
شايان ذكر است كه طي دو سال گذشته توسط حوزه معاونت دانشجويي برنامه هاي منظمي در جهت كيفي سازي غذاي دانشجويي در دانشگاه انجام پذيرفته است و باعث شده است كه طبخ غذا از حالت سنتي در دانشگاه خارج شود كه اين خود نه تنها افزايش كيفيت غذاي دانشجويي را سبب شده است، بلكه صرفه جويي بسيار خوبي در دانشگاه انجام پذيرد.
photo_2016-02-09_19-05-54