تاریخ : 95/05/09

اطلاعیه شماره 5

بدین وسیله به اطلاع می رساند : دانشجویانی که اسامی آنان در تاریخ 95/04/26 به عنوان دانشجویان واجد شرایط اسکان در خوابگاه های  دولتی نوع 1 اعلام گردیده ، و در مهلت مقرر بازه زمانی 2 الی 4 شهریور موفق به انتخاب خوابگاه و اتاق نشده اند، از تاریخ 95/6/9 الی 95/6/12 مهلت دارند نسبت به انتخاب خوابگاه و اتاق اقدام نمایند. بدیهی است این مهلت به هیچ وجه مجددا تمدید نخواهد شد.
ضمنا اتاق انتخابی به هیچ عنوان قابل ویرایش و تغییر نمی باشد، لذا دانشجویان محترم در انتخاب اتاق دقت کافی نمایند.
لازم به ذکر است :
1 – دانشجویان واجد شرایط پس از تعیین اتاق از صفحه مشخصات خوابگاهی خود ، پرینت تهیه نمایند . بدیهی است پرینت مزبور به منزله معرفی دانشجوی واجد شرایط به خوابگاه می باشد .
2 – لازم است پرینت تهیه شده از سامانه انتخاب خوابگاه و اتاق در آغاز سال تحصیلی و هنگام مراجعه به خوابگاه به سرپرست مربوط تحویل گردد .
3 – دانشجویان واجد شرایط خوابگاه های دولتی نوع یک که گزینه های فوت والدین، مستاجر و شاخص 1و2 (کمیته امداد، بهزیستی، استعداد درخشان و . . .) را علامت زده اند، مدارک مربوط را باید در آغاز سال تحصیلی به سرپرست خوابگاه تحویل نمایند.
4 – دانشجویانی که قبلا مدارک مربوط به کمیته امداد، بهزیستی و فوت والدین را ارایه نموده اند، لازم به ارایه مجدد مدرک نمی باشند.
5 – دانشجویان واجد شرایطی که در تاریخ های اعلام شده ، اقدام به انتخاب خوابگاه و اتاق ننمایند از لیست واجدین شرایط حذف و برای آنان جایگزین تعیین خواهد شد .
* در صورت مواجه شدن با مشکل ، با این شماره ها تماس بگیرید .(لطفا از تماس با سایر قسمت های دانشگاه اجتناب فرمایید)
دانشجویان دختر : 44012586 و 44012585
دانشجویان پسر : 44013417

راهنمای انتخاب اتاق و خوابگاه (حتما مطالعه شود)