شماره:341
تاریخ: 95/9/28

ثبت نام اولیه انواع وام های  دانشجویی برای نیمسال دوم تحصیلی 96-95  از تاریخ
28 /95/9 تا 11/10/ 95

متقاضیان وام های دانشجویی اعم از دانشجویان دوره های کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری
می توانند تا پایان مهلت تعیین شده به پورتال دانشجویی  صندوق رفاه دانشجویان به نشانی: http://bp.swf.ir/login.aspx مراجعه و درخواست خود را با توجه به موارد مشروحه ذیل ثبت نمایند .
نکات مهم :
1 – متقاضیان واجد شرایط بایستی در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام اولیه در پورتال دانشجویی سامانه مورد  نظراقدام نمایند .
2 – دانشجویانی که قبلاً از تسهیلات رفاهی ( انواع وام ها ، خوابگاه دولتی و … ) بهره مند شده اند ، سوابق آنها در سیستم صندوق رفاه دانشجویان موجود بوده و صرفاً بایستی مطابق ((راهنمای مراحل ثبت نام )) وام مورد درخواست خود را انتخاب و ثبت نمایند .
3- دانشجویانی که قبلاً از هیچیک از تسهیلات رفاهی نظیر انواع وام ها ، خوابگاه دولتی
و … استفاده نکرده و فاقد اطلاعات در سیستم صندوق رفاه دانشجویان می باشند بایستی مطابق ((راهنمای مراحل ثبت نام )) نسبت به ثبت اطلاعات فردی و تحصیلی خود اقدام نمایند .
نکات مهم : – پرداخت همزمان وام تحصیلی و وام ویژه دکتری به دانشجویان این مقطع امکان پذیر نمی باشد .

• ثبت درخواست وام در سامانه مزبور ، دلیل استحقاق قطعی متقاضیان برای دریافت وام
    نمی باشد .
  • متقاضیان بایستی قبل از تائید اطلاعات ، قوانین و مقررات مربوط به وام های دانشجویی که در سامانه مورد نظر بارگذاری شده است را به دقت مطالعه نمایند .

راهنمای ثبت درخواست وام

اداره رفاه دانشجویان