به مناسبت هفته ی تربیت بدنی و بدنبال تدوین سند چشم انداز تربیت بدنی و ورزش در سطح دانشگاه های سبزوار، انجمن های مشترک ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری بعنوان مجری بخشی از این سند که حاصل تلاش کار گروهی و کارشناسی می باشد، اقدام به برنامه ریزی نسبتا جامع برای برگزاری مسابقات قویترین دانشجوی سبزوار با رویکرد نمایش ورزش پهلوانی و به نام و یاد علمدار صحرای کربلا _که از قویترین انسان ها از ازل تا ابد خواهند بود_ نمود.
مسابقات در دو مرحله­ی مقدماتی و فینال برگزار گردید:

• در دور مقدماتی مسابقات که با دو آیتم کنده­ی فلزی 80 کیلوگرم(تکرار در 60 ثانیه) و حمل چمدان 140 کیلوگرمی مسافت 30 متر رفت برگشت روز چهار شنبه مورخ 1395/07/28 در باشگاه پولاد سبزوار برگزار گردید 12 ورزشکار از دانشگاه های مختلف سبزوار شرکت نمودند که نهایتا 6 ورزشکار به دور فینال راه یافتند.
  • مسابقات فینال که با چهار آیتم:
    کنده ی فلزی 80 کیلوگرمی(تکرار در 75 ثانیه)
    – حمل چمدان 140 کیلوگرمی 40 متر رفت و برگشت.
    – حمل اسکات تعادلی 220 کیلوگرمی مسافت 20 متردر زمان 60 ثانیه.
    – آیتم ترکیبی(20متر حمل چمدان 180 کیلوگرمی،3 غلط لاستیک 280 کیلوگرمی، قرار دادن گوی 100 و 120 کیلوگرمی روی ارتفاع در زمان 90 ثانیه)

جمعه مورخ 1395/07/30 و در محل چمن مصنوعی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد با استقبال خوب دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری و سایر دانشگاه های سبزوار همراه بود.
در رقابت فینال پس از 3 ساعت رقابت پر شور و هیجان آقای محمد آذر پارسا دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری عنوان قوی ترین دانشجوی سبزوار را کسب کرد.
سایر ورزشکاران به ترتیب زیر مقام های دوم تا ششم را کسب کردند:

26 امتیاز دانشگاه حکیم سبزواری محمد آذر پارسا مقام اول
21 امتیاز دانشگاه حکیم سبزواری فرهاد عبدی مقام دوم
12 امتیاز دانشکده­ی سما محسن رحیمی مقام سوم
11 امتیاز دانشگاه حکیم سبزواری بهمن موحدی مقام چهارم
9 امتیاز دانشکده­ی سما مهرداد واعظ نیا مقام پنجم
7 امتیاز دانشگاه علوم پزشکی سلمان زینلی مقام ششم

در پایان به 3  نفر برتر مسابقات حکم،مدال و جوایز نقدی 1.000.000 و 1.500.000 و2.000.000 ریال و همچنین به سایر ورزشکاران و عوامل اجرایی مسابقات هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.