قابل توجه دانشجویان گرامی؛
       ضمن تشکرازهمراهی ومساعدت برادران دانشجوی ساکن دربلوک های 11و12 خوابگاه اندیشه درامربرگزاری مسابقات هندبال دانشجویان، پیرواطلاعیه قبلی جهت سم پاشی وبررسی تأسیسات خوابگاه ها درایام تعطیل بین ترم به اطلاع می رساند :
1- تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی متقاضی دراین ایام اسکان داده شده اند.باتوجه به ساکن بودن دانشجویان تحصیلات تکمیلی خانم در خوابگاه ولی عصر،طبعادراین خوابگاه امکان سم پاشی وجودنخواهدداشت.
2- با تمامی دانشجویان کارشناسی متقاضی که ازدانشکده معرفی شده اند یا به تقاضای خود ،اضطرارآموزشی/پژوهشی برای اسکان داشته اند،ضمن بررسی برای سکونت،مساعدت شده است .فقط برای خالی شدن بلوک ها جهت سم پاشی ،این دانشجویان تجمیع شده اند ولی تأکیدمی گرددهیچ دانشجوی متقاضی بدون خوابگاه نمانده است.
                                                                                       باتشکر ازهمراهی دانشجویان گرامی
                                                                                                    اداره خوابگاه ها