مهم

1400/02/26

تمدید مهلت ثبت‌نام و درخواست وام‌های دانشجویی در نیمسال دوم 1400-1399

ویژۀ دانشجویان واجد شرایط دورۀ روزانه و شبانه (غیرشاغل و غیر‌بورس)

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند:   آخرین مهلت ثبت نام وام‌های دانشجویی 1400/03/20 می‌باشد.

متقاضیان واجد شرایط دریافت وام‌های دانشجویی می‌توانند با مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس www.bp.swf.ir حداکثر تا تاریخ 1400/03/20 درخواست خود را ثبت نمایند.

نکات قابل توجه:

• متقاضیان وام‌هایی که تأیید نهایی آنها مستلزم ارائۀ مدارک خاص می باشد: (وام ضروری، ازدواج، ودیعۀ مسکن و ….) بایستی مدارک و مستندات را مطابق آیین‌نامۀ صندوق رفاه دانشجویان که از طریق سایت مدیریت دانشجویی به آدرس hsu.ac.ir/modاعلام گردیده به ایمیل as.alavi@hsu.ac.ir  ارسال نمایند.
  • پرداخت وام به دانشجویان متقاضی، منوط به تأمین اعتبار توسط صندوق رفاه دانشجویان می‌باشد.
  • به علت محدودیت‌های اعتباری، اولویت پرداخت بر اساس تاریخ ثبت درخواست در پورتال دانشجویی صندوق رفاه می‌باشد.
  • به دانشجویان فاقد تعهدنامۀ محضری، هیچگونه وامی تعلق نمی‌گیرد.
  • دانشجویان تغییر مقطع (ارشد و دکتری) که در مقاطع تحصیلی قبلی خود، تعهدنامه تنظیم نموده‌اند، بایستی تعهدنامۀ جدید مطابق نمونۀ فرم الصاقی تنظیم نمایند.

ضمناً دانشجویان جدیدالورود و یا دانشجویانی که تا کنون وام دریافت ننموده و فاقد پروندۀ تسهیلات رفاهی در سامانۀ صندوق رفاه می‌باشند، بایستی تعهدنامۀ محضری، مدارک ضامن، تصویر کارت ملی و شناسنامه (از تمام صفحات) دانشجو و ضامن و نیز مشخصات حساب بانکی (صرفاً بانک تجارت، به نام شخص دانشجو شامل:   شماره حساب، شماره شبا، کد شعبه، نام شهری که در آن افتتاح حساب نموده‌اند) را به آدرس:  سبزوار، توحیدشهر، دانشگاه حکیم سبزواری، معاونت دانشجویی (کدپستی: 9617976487) از طریق پست سفارشی یا پیشتاز ارسال نمایند.

لازم به ذکر است:

• به متقاضیانی که دارای نقص مدرک باشند، هیچگونه وامی تعلق نخواهد گرفت.
  • شمارۀ همراه اعلام شده توسط دانشجویان، بایستی متعلق به شخص دانشجو و به نام وی باشد.
  • برای اطلاع از شرایط ضمانت و مدارک ضامن به فصول سوم، چهارم و پنجم آیین‌نامه مراجعه شود.