مراحل پر کردن فرم امتیاز بندی :
دانشجویان گرامی مراحل را دقیقا گام به گام مطابق با این راهنما انجام دهند، در غیر اینصورت عواقب آن به عهده دانشجویان خواهد بود.
مرحله اول :
پس از ورود به پرتال دانشجویی خود، از نوار منوی موجود گزینه دانشجویی را انتخاب نمایید.
1
سپس بر روی آیکن امور خوابگاه کلیک نمایید.
مرحله دوم :
پس از کلیک بر روی آیکن امور خوابگاه صفحه زیر ظاهر می شود .

مرحله سوم:
با توجه به اینکه قبلا فرم امتیاز بندی را پر نموده بر روی گزینه گروه بندی کلیک نمایید.
Untitled
حال   پس از مشاهده تصویر فوق و تشکیل گروهی با نام خودتان بر روی دکمه بازگشت کلیک نموده و به صفحه آغازین با باز می گردید. در این مرحله گروهی با نام شما مشاهده می شود که در قسمت ستون دسته گروه یک از دسته های اول، دوم یا سوم مشاهده می شود. دقت کنید که برای ورود به مرحله انتخاب اتاق باید حتما مرحله قبل را انجام داده و دسته گروه خود را مشاهده نمایید. تصویری مشابه تصویر فوق مشاهده می کنید.
Untitled2
نکته مهم:پس از مشاهده دسته گروه خود در یکی از زمان های داده شده بر حسب دسته گروه به قسمت مرحله 3 – تعیین اتاق مراجعه نمایید.
حال باقی مراحل انتخاب اتاق را مطابق تصویر زیر انجام دهید.
Untitled
پس از کلیک بر روی گزینه فوق مطابق تصویر صفحه زیر برای شما وارد می شود که می توانید با کلیک های متوالی اتاق مورد نظر خود را مطابق با تصاویر زیر انتخاب کنید.
2
3
4
5
با کلیک کردن گزینه انتخاب اتاق مورد نظر برای شما انتخاب گردیده و پس از بازگشت به صفحه اول صفحه ای مشابه صفحه زیر برای شما ظاهر می شود.
6
همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید در قسمت وضعیت آدرس اتاق شما مشابه تصویر فوق مشاهده می گردد.
حال اتاق شما ثبت شده است و کار به پایان رسیده است.
نکته بسیار مهم:

تنها زمانی که آدرس اتاق خود را مشابه تصویر قبل مشاهده نمودید اتاق برای شما ثبت شده است.

2
نکته مهم : چنانچه شرایط موجود در یکی از سوالات فرم را ندارید پاسخ سوال را روی حالت پیش فرض قرار دهید .(حالت پیش فرض برای سوالات که پاسخ آن عدد است مقدار صفر 0 و برای سایر گزینه ها مقدار انتخاب کنید است. )
نکته مهم : چنانچه از شرایط مندرج در شاخص 1 گزینه ای را انتخاب نموده اید لازم است شماره نامه یا پرونده مربوطه از ارگان مورد نظر را وام نمایید.
نکته مهم: در قسمت شاخص 1 منظور از انتخاب گزینه ایثار گر ، ایثار گر بودن شخص متقاضی خوابگاه می باشد.
 در پایان بر روی دکمه اطلاعات فوق را تایید می کنم کلیک نمایید.
نکته : پس از انجام مراحل فوق و پس بررسی صحت موارد اعلام شده توسط فرم  و بررسی اداره خوابگاه ها بر اساس مدارک و مستندات موجود نتایج توسط اداره خوابگاه ها اعلام خواهد شد.

ورود به پرتال دانشجویی(کلیک نمایید)