به اطلاع دانشجويان گرامي مي رساند نحوه ي دريافت ژتون فراموشي به صورت سيستمي و از طريق دستگاه تحويل غذا (داخل سالن غذاخوري) انجام می گیرد، به همين منظوردانشجويان گرامي در صورت فراموش نمودن کارت خود (برای دریافت غذا) بايستي به دستگاه منصوب در محل توزيع غذا مراجعه نمايند.

رمز ژتون فراموشي تمام دانشجويان (بجز ورودي هاي 94) عدد يک مي باشد لذا شايسته است دانشجويان گرامي نسبت به تغيير آن اقدام نمايند .

دانشجويان ورودي 94 نيز بايستي با ورود به قسمت رمز فيش فراموشي وانتخاب کلمه عبور، نسبت به فعال کردن رمز فيش فراموشي خود اقدام نمايند دانشجويان ورودي 94 مادامي که نسبت به فعال کردن رمز فيش فراموشي کارت تغذيه خود اقدام نکنند امکان گرفتن غذا را در صورت فراموشي کارت تغذيه نخواهند داشت.

همراه داشتن کارت دانشجویی برای دریافت غذا الزامی است ، اما چنانچه بدون کارت و از طریق شماره دانشجویی غذای خود را دریافت نمایید مبلغ 10000 ریال از حساب تغذیه شما کسر خواهد شد.

[button style=”btn-danger btn-lg” type=”button” title=”آموزش تغییر رمز فراموشی”]

[button style=”btn-danger btn-lg” type=”button” title=”1″]

[button style=”btn-danger btn-lg” type=”button” title=”2″]