بسمه تعالی

اطلاعیه شماره 7                                                          تاریخ:94/08/27

با تشکر از مشارکت دانشجویان محترم در فرآیند برگزاری انتخابات شورای صنفی – رفاهی دانشجویان، به آگاهی می رساند: 5 نفر از داوطلبان   (2 نفر اصلی و 3 نفر علی البدل)موفق به کسب بیشترین آرا شده اند. لازم به ذکر است فهرست نهایی اعضای پانزدهمین دوره شورای صنفی – رفاهی دانشجویان پس از تایید کمیته نظارت بر انتخابات متعاقبا اعلام خواهد شد.
بدیهی است آغاز فعالیت اعضای منتخب پس از طی مراحل مزبور و صدور ابلاغ رسمی توسط مرجع ذیصلاح، مقدور خواهد بود.
لازم به ذکر است تعداد کل رای دهندگان  در دور دوم، 461 نفر بوده است.
ضمنا:
-مهلت درخواست تجديد نظر دراين مرحله ، تاپایان وقت اداری روز شنبه مورخ  94/08/30 مي باشد.

اسامی منتخبین دور دوم انتخابات شورای صنفی – رفاهی دانشجویان (به ترتیب آرا)[table “” not found /]

کمیته اجرایی انتخابات پانزدهمین دوره شورای صنفی دانشجویان