بسم الله الرحمان الرحیم

اولین نشست شورای مرکزی مجمع صنفی اعضای هیات علمی

سلام علیکم همکاران گرامی اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری   –

با عرض تسلیت فرارسیدن محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)

در آغاز، سپاس فراوان خود را از همه ی عزیزان همکاری ابراز می داریم که پهنه ی مشارکت خود را در تمامی عرصه ها می جویند و بر سر آنند که به فرموده ی حافظ

بر سرآنم که گر زدست برآید     دست به کاری زنم که غصه سر اید

و در اولین دوره ی برگزاری انتخابات شورای مرکزی مجمع صنفی اعضای هیات علمی هم سنگ تمام گذاشتند و با مشارکت وسیع خود، خونی دوباره در رگ و پی مجمع دواندند که زخم هایش از پس سالها فرسودگی و وقفه ای طولانی در دوره ی خاموشی اجباری دولت گذشته، به نزاری افتاده بود، اکنون با افتخار و سر بلندی در دوران اقتدار تدبیر و امید اعلام می داریم که انتخابات شورای مرکزی مجمع صنفی در مورخ ششم آبان ماه92  در محل اتاق 108 دانشکده ی ادبیات با حضور اعضای هیات علمی برگزار گردید.

پس از اعلام نامزدی داوطلبان و معرفی مختصر آنان توسط خود این عزیزان، همه پرسی با برگه های ممهور انجام پذیرفت بر اساس نتایج حاصله پنج نفر اول به عنوان اعضای اصلی ودو نفر به عنوان اعضای علی البدل برگزیده و مشغول فعالیت شدند:

1-     دکتر احمد فرزانه

2-     دکتر سید ابوالفضل حسینی

3-      دکتر غنی آبادی

4-      دکتر حسین میزایی نیا

5-       دکتر احمد خواجه ایم

آقای دکتر خوشنویس و نیز خانم دکتر رضا زاده به عنوان اعضای  علی البدل انتخاب گردیدند.(آقای دکتر صیانتی که رای برابر با خانم دکتر رضازاده داشتند ، خودشان انصراف دادند.)

ضمن سپاس مجدد از همکاری فراگیر و صادقانه ی اعضای هیات علمی و فشردن دست یکایک آنان برای پیشبرد قانونی و منطقی امور در تمامی  موارد ، به استحضار می رساند که مجمع صنفی برگزیده ی شما عزیزان در مورخ 13 آابان 92 اولین شورای خود را پیرامون انتخاب و تعیین مسوولیت ها  و اقدامات اولویت دار، برگزار نمود و به این شرح به تصمیم گیری پرداخت. آقای دکتر احمد خواجه ایم را به عنوان دبیر مجمع صنفی اعضای هیات علمی وآقای دکتر احمد فرزانه را به عنوان نایب دبیر و آقای دکتر سید  ابوالفضل حسینی را به عنوان بازرس  اول و آقای دکترحسین میرزایی نیا  را به عنوان بازرس دوم و آقای  دکتر سعید غنی ابادی را به عنوان منشی و آقای دکترعبدالامیر بک  خوشنویس را به عنوان مسوول پیگیر تحقق  ایین نامه های حقوقی اعضای هیات علمی برگزید.

منتظر رهنمودهای تمامی همکاران گرامی  و مشورت دهی های عالمانه ودلسوزانه آنان در جهت تصمیم سازی های معقول و اخذ تدابیر مناسب جهت امور مرتبط با اعضای هیات علمی  هستیم و از رو لینکی در سایت دانشگاه ایجاد شده است .    چشم به راه محبت ها و نفطه نظراتتان هستیم.

با آرزوی  موفقیت برای تمامی خادمین به جامعه ی دانشگاهی در راه دشوار و خطیری که در پیش دارند.

اعضای شورای مرکزی مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری

19/8/1392