باسمه تعالی

جناب آقای دکتر حدادنیا، ریاست محترم دانشگاه حکیم سبزواری
با اهدای سلام و تحیات:
همان‌گونه که مستحضرید، پیشرفت و تعالی دانشگاه در پیوند تنگاتنگ با انگیزه، جوشش، خلاقیت و تلاش اعضای هیأت علمی است. این مهم میسر نمی‌‌شود مگر با تکریم جایگاه و ارج گذاشتن شایسته به خدمات این مهم‌ترین بخش از نیروی انسانی دانشگاه که کیفیت عملکردش در تمامی سطوح نقشی بی‌بدیل و تعیین‌کننده دارد. دیرزمانی است که بدین نکته به مناسبت‌های گوناگون اشاره شده که با توجه به موقعیت جغرافیایی شهر سبزوار، مسؤولین دانشگاه بایستی با در نظر گرفتن تمهیداتی مدبرانه زمینه‌ی جذب اعضای جدید هیأت علمی و ماندگاری اعضای کنونی را فراهم آورند. جای خوشبختی و خرسندی بسیار است که از زمان قبول مسؤولیت سرپرستی دانشگاه از سوی جناب‌عالی، اعضای هیأت علمی شاهد جهت‌گیری‌ها، سیاست‌گذاری‌ها، تصمیمات و اقداماتی بوده‌اند که به میزان قابل توجهی همراستا با انتظارات آنان از مسؤول ارشد دانشگاه بوده است. به طور ویژه، مایلیم به نمایندگی از اعضای محترم هیأت علمی، بزرگداشت شایسته‌ی روز معلم را ارج نهیم و از همت و عزم بلندتان در مسیر تکریم اعضای هیأت علمی دانشگاه تشکر و قدردانی کنیم.
موفقیت روزافزون جناب‌عالی را در استمرار رویه کنونی در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه در مسیر توسعه و صلاح مبتنی بر دیدگاه‌های ریاست محترم جمهوری و دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ خواهانیم.

با سپاس فراوان
شورای مرکزی مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه حکیم سبزواری