افزایش حقوق  اساتید وزارت علوم تحقیقات و فناوری

در تاریخ سیزدهم دی ماه ۱۳۹۹ نشستی ما بین اعضای شورای صنفی و تنی چند از اعضای هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری و نماینده شهرستان سبزوار، جناب آقای دکتر محبی برگزار گردید. در ابتدای جلسه درخواست مجمع صنفی اساتید دانشگاه حکیم سبزواری به نمایندگی اعضای هیئت علمی تقدیم ایشان گردید. در این نامه از عدم افزایش حقوق منصفانه اساتید وزارت علوم در چند سال اخیر و همچنین عدم اعمال ضرایب فوق العاده ویژه اساتید دانشگاه و علاوه بر این درخواست یکسان سازی حقوق اعضای هیات علمی وزارتین اشاره گردید. دکتر کیخسروی با تاکید بر اهمیت مقوله آموزش به نقش فارغ التحصیلان این وزارتخانه در مسائل مهم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور و دلسردی حاکم بر اعضای هیات علمی این وزارتخانه از بی توجهی به درخواست هایشان و ناتوانی در تامین شرایط زندگی برای غالب اعضای هیات علمی صحبت نمودند. جناب دکتر محبی نماینده مردم شریف سبزوار در ادامه نگرانی خود را نسبت عدم اعمال ضرایب افزایش حقوق منصفانه در دهه‌های گذشته ابراز نمودند و تاکید نمودند نقش برجسته فارغ التحصیلان دانشگاه های وزارت علوم در بدنه مدیریت کشور بر کسی پوشیده نیست لذا پیگیری مطالبات اعضای هیأت علمی این مجموعه به نفع جامعه و کشور می‌باشد. همچنین ایشان ابراز امیدواری کردند که با توجه به اینکه تعامل بسیار خوبی مابین دو نماینده شهرستان وجود دارد و اینکه ایشان در کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس عضویت دارد، بتوانند گام های موثری در جهت احقاق حقوق این عزیزان بردارند. ایشان فرمودند اگرچه کشور در شرایط ویژه به خصوص شرایط تحریم قرار دارد و تامین بودجه برای هرگونه فعالیت بسیار مشکل است اما این گونه تأمین بودجه ها برای تامین خواسته های بنیادی اعضای هیات علمی طبیعتاً برای آینده نگری و ارتقاء شرایط سیاسی اقتصادی و اجتماعی کشور بسیار حیاتی و ضروری می‌باشد.