با توجه به نزدیک شدن به نتیجه گیری در مورد طرح همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی  وغیر هیات علمی وزارتین در صحن علنی مجلس، مجمع شورای صنفی اساتید بار دیگر با نمایندگان شورای اسلامی شهرستان سبزوار صحبت نمودند. همچنین همکاران هیات علمی دانشگاه حکیم (آقای دکتر آزیز) با نمایندگان شورای اسلامی شهر های دیگر رایزنی‌های خود را انجام داده‌اند. تاکنون در مسئله طرح همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی وزارتین با جناب آقای دکتر عنابستانی و آقای دکتر بهروز محبی و  خانم چنارانی و حاج آقای پژمانفر به ترتیب نمایندگان شهرستان های سبزوار، نیشابور و مشهد رایزنی شده است.
اعضای مجمع شورای صنفی دانشگاه حکیم از تمامی همکاران دانشگاه تقاضا دارد در صورت امکان با نمایندگان دیگر شهرستان ها جهت تقویت موضوع صحبت بفرمایند یا شرایط را برای ارتباط اعضای انجمن با نمایندگان فراهم نمایند تا به امید خداوند نتیجه مورد نظر حاصل گردد. درپایان امیدواریم تا با طرح همسان سازی با اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه موافقت گردد تا اندکی از کم لطفی های سال های گذشته جبران گردد.