حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز سبزوار در سال 1389 با اهداف زیرشروع به کار کرد
اهداف این مرکز:
1. پرورش عناصر مستعد و علاقه مند به علوم اسلامي از ميان دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاه ها؛
2. تلاش در جهت ارتقاء و استحكام فكر و انديشه ديني دانشجويان ؛
3. تأمين بخشي از نيروهاي فكري و اعتقادي متعهد، به منظور صيانت از مرزهاي فكري و فرهنگي نظام اسلامي؛
4. زمينه سازي مناسب براي وحدت عملي حوزه و دانشگاه.
اين مجموعه حدود 60 واحد درسي راکه فشرده اي از شاخه هاي علوم اسلامي هستند در 6 ترم تحصيلي ارائه مي نمايد هدف اين مرکز پرورش متخصص نيست و اين امر به عهده حوزه علميه مي باشد. اين مجموعه در تلاش است با معرفي کلي علوم اسلامي، گام هاي نخست مطالعه و پژوهش در علوم اسلامي را به دانشجو نشان دهد و ادامه اين مسير به تعهد و روح تشنه او بستگي دارد.
از ابتدای تاسیس مرکز علوم اسلامی تاکنون بیش از 1000 معرفت جو در این مرکز به تحصیل پرداخته اند. از مهمترین فعالیت های مرکز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1-برگزاری کلاس های آموزشی در روزهای 5 شنبه هر هفته
2. برگزاری کارگاه با موضوعات متنوع
3. برگزاری همایش و اردوهای فرهنگی-زیارتی، دیدار با علما، خدمات جهادی و فرهنگی و…
لازم به ذکر است که این مرکز از ابتدای سال تحصیلی 98، با تغییر رویکرد آموزشی به شکلی بهتر و کارآمد تر در خدمت معرفت جویان و دانشجویان عزیز خواهد بود ان شاالله.
مکان: دانشگاه حکیم سبزواری، دانشکده ادبیات، طبقه ی سوم روبروی معاونت فرهنگی و اجتماعی.
تلفن تماس 05144013112
ثبت نام