در راستای اهداف مرکز تحقیقات نانوفناوری دانشگاه حکیم سبزواری مبنی بر توسعه و به كارگيري دانش در زمينه علم نانو فن آوري، ترغيب و تشويق دانشجویان در رشته های مهندسی و علوم پایه، با پیگیری گروه علمی نانوفناوری و همکاری امور فرهنگی و معاونت پژوهشی دانشگاه اولین کارگاه آموزشی “آشنایی با نانوفناوری” در روز چهارشنبه مورخ 27/1/93 و با حضور معاونت محترم پژوهشی دانشگاه دکتر مولوی و ریاست دانشکده فنی و مهندسی دکتر کروجی در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی نفت برگزار گردید.
در این کارگاه یکروزه که با استقبال قابل تقدیر دانشجویان همراه بود، مباحثی مانند مقدمه ای بر نانوفناوری، روشهاس سنتز و ساخت نانو مواد و روشهای آنالیز و مشخصه یابی نانو مواد توسط اساتید دانشگاه حکیم سبزواری دکتر اویسی و دکتر فرزی و دکتر خسروآبادی از دانشکده فیزیک داشگاه صنعتی شریف مطرح گردید.
در پایان این کارگاه، افراد شرکت کننده ضمن ابراز رضایت از برگزاری آن و تقدیر از حضور اساتید خواستار تداوم این کارگاههای آموزشی شدند.