“اسامی روزهای پژوهشی:21 آذرماه روز پژوهش، فناوری، دانش آموز و مدرسه – 22 آذرماه روز پژوهش، فناوری و صنعت – 23 آذرماه روز پژوهش، فناوری، ایده و خلاقیت – 24 آذرماه روز پژوهش و فناوری، اقتصاد مقاومتی – 25 آذرماه روز پژوهش،فناوری وسرمایه ملی – 26 آذرماه روز پژوهش، فناوری، مهارت و کارآفرینی – 27 آذرماه روز پژوهش، فناوری، حوزه و دانشگاه”

درباره دانشگاه | رشته های تحصیلی | تقویم آموزشی
آر اس اس
دوشنبه 1 مرداد 1397

اولین قرارداد پروژه تحقیقاتی بین المللی ( ICRP) و دانشگاه حکیم سبزواری

بازدید:520

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری از انعقاد اولین قرارداد پروژه تحقیقاتی بین المللی (ICRP) شمال شرق کشور و دانشگاه جکیم سبزواری خبر داد.
دکتر علی اصغر مولوی گفت: اولین قرارداد پروژه تحقیقاتی بین المللی شمال شرق کشور در قالب برنامه ICRP مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دکتر جعفر وطن دوست عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری منعقد گردید.
وی افزود: این پروژه تحقیقاتی بین المللی با عنوان “مهندسی مسیر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در سیستم بیانی جدید S2 برای تولید فاکتور ۹ نوترکیب انسانی” در راستای تولید داروی نوترکیب فاکتور ۹ انسانی برای افراد هموفیل می باشد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری یادآور شد: قرار است این پروژه تحقیقاتی با همکاری مرکز پزشکی دانشگاه لیدن هلند در مدت یکسال انجام شود.

لینک خبر

نوشته شده در: