به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکترمحمد فرهادی بعد از ظهر امروز در بازدید ازبخش های مختلف مرکزتحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با اشاره به اینکه این مرکز مردم نهاد و جامعه نگر است، اظهار داشت: دانشگاه‌های نسل چهارم همچون مرکز تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با عنوان دانشگاه‌های جامعه محور فعالیت می‌کنند.

وزیر علوم با بیان اینکه تلاش ما در وزارت علوم این است که نسبت استاد به کارمند در دانشگاه ها یک به یک شود، افزود: این نسبت در مرکز تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان از این میزان نیز کمتر است.

دکترفرهادی با اشاره به اینکه دانشجویان امروز این مرکز به استادان آینده کشور تبدیل خواهند شد، افزود: از رؤسای مرکزتحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به دلیل فعالیت مطلوب در مدت زمان مسئولیت شان در این مرکزقدردانی می‌کنم.

وی درپایان با اشاره به اینکه مرکز تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان یکی از مراکز آموزش عالی مطرح کشور است، گفت: این مرکزآثار علمی و انسانی خوبی دارد وامیدواریم شاهد موفقیت بیش از پیش آن باشیم.

لینک خبر