شرکت پردازش سیر آفاق به جمع شرکتهای دانش بنیان پیوست

شرکت پردازش سیر آفاق متشکل از اساتید و نخبگان دانشگاهی در سال ۱۳۹۳ در استان خراسان رضوی مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری تاسیس شد و در سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را در زمینه سیستمهای مبتنی بر IT، اینترنت اشیاء، تکنولوژی داده، تعمیرات و نگهداری پیشگیرانه (PM)، مشاوره و طراحی بنادر و سازه‌های فراساحلی رسما آغاز نمود، همچنین این شرکت به واسطه محصولات خود موفق به دریافت گواهی شرکت های خلاق از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است.
این شرکت با جذب نیروهای متخصص کشور و بهره‌گیری از دانش متخصصین مجرب، اقدام به تولید اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های جامع در زمینه اینترنت اشیاء و هوشمندسازی سازمان‌ها نموده است. در حوزه فعالیت‌های دریایی و بنادر، هدف اصلی این شرکت هوشمندسازی بنادر و شناورها، مدیریت نوار ساحلی، مانیتورینگ ساحل، دریا و رصد شناورها و امداد رسانی در حوزه دریا و سواحل می‌باشد و در حوزه مدیریت منابع آب این شرکت قادر به راه‌اندازی و یا بهبود سامانه‌های مدیریت و پایش آنلاین رودخانه‌ها، سدها، چاه‌ها، ایستگاهای هیدرومتری و کیفی منابع آب و نیز نیروهای گشت و بازرسی، مراجعین به سازمان و واحدهای مستقر در آن است.

www.afaghpardazesh.ir

اطلاعات تماس