اولين جلسه شوراي صنفي کارمندان دانشگاه حکيم سبزواري در دوره جديد (شهريور 1396) ، در محل مرکز آفرينش هاي هنري دانشگاه حکيم سبزواري، با ياد پروردگار بزرگ و تلاوت اياتي چند از قرآن کريم با حضور اعضاي شورا برگزار شد.

ابتدا، ياد و خاطره شهداي هشت سال دفاع مقدس و رشادت و جانبازي هاي رزمندگان اسلام ياد و گرامي داشته شد.

سپس شورا پس از استماع به بيانات و نقطه نظرات هر يک از اعضا، وارد دستور کار شد و موارد ذيل به تصويب رسيد.

پيش نويس تنظيمي «سند چشم انداز فعاليت هاي شورا صنفي» و «منشور اخلاقي شورا» پيشنهادي توسط آقاي جواديان به اعضا ارائه گرديد و مقرر شد، اعضاي شورا پس از مطالعه نقطه نظرات و پيشنهادات مکتوب خود را در جلسات آتي ارائه نمايند تا پس از اطلاع رسانی سراسری به کارکنان محترم، به تصویب مجمع عمومی نيز برسد.

انتخابات درون شورا برگزار و به ترتيب آقاي سيد حميد جواديان به رياست شوراي صنفي، آقاي محمد مهدي اسدي به عنوان نايب رييس شورا و آقاي سيد مهدي ضيايي به عنوان دبير شوراي صنفي کارکنان دانشگاه حکيم سبزواري به مدت يکسال انتخاب شدند.