پیرو نامه مورخ 98/02/14 به رئیس محترم دانشگاه جناب اقای دکتر مولوی  بابت افزایش 50 درصدی حقوق کارکنان جلسه ای با حضور معاون محترم اداری مالی جناب آقای دکتر سیاوش پور و مدیر محترم اداری جناب آقای رمضان زاده و رئیس محترم کارگزینی جناب آقای کلالی و دو تن از اعضا شورای صنفی کارکنان در تاریخ 20 اردیبهشت 99 برگزار گردید .در ابتدا جناب آقای عباسپوران رئیس شورای صنفی به تشریح موارد مندرج در نامه پرداختند واینکه چگونه کارکنان زیر مجموعه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری از حقوق حقه ی خود محروم شده اند .پس از آن معاون محترم اداری مالی نیز به شرح جلسه روز گذشته خود که یکی از موضوعات ان مربوط به افزایش 50 درصد حقوق کارکنان بوده است که البته با حضور کلیه معاونان اداری مالی دانشگاه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شده پرداختند و ودر نهایت با این مطلب که دانشگاه راسا نمی تواند در این موضوع کاری از پیش ببرد و لازم است تا از مراجع ذیصلاح بخشنامه های لازم به دانشگاه ارسال گردد .