همکاران محترم دانشگاه حکيم سبزواري

با سلام و احترام؛

نظر به حضور «کارگروه محترم نظارت و ارزیابی، وزارت عتف» در تاريخ هاي دوم و سوم آبان ماه سال جاری در دانشگاه حکيم سبزواري و در تعاقب شبهات پیش آمده و فضاسازی صورت گرفته از سوی تعداد انگشت شماری از کارکنان، در خصوص نحوه عملکرد شورای صنفی کارمندان، با افتخار اعلام می دارد:

اعضای شورا ي صنفي کارکنان دانشگاه، حسب درخواست و دعوت «کارگروه محترم نظارت و ارزیابی» و مغتنم شمردن فرصت بوجود آمده جهت «طرح و پیگیری مشکلات صنفی کارمندان» در جلسه ای با حضور «آقایان: ضیایی، اسدی، کیخسروی و موسوی معین» نسبت به پیگیری مطالبات اقدام نمودند.

لذا، جهت شفاف سازی و دریافت نظرات و پیشنهادات سازنده همکاران، موارد مطرح شده در جلسه یاد شده به شرح زیر به استحضار می رسد:

1. پیگیری علل عدم تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی و نگاه وزارت متبوع و برنامه ششم توسعه به این موضوع.
  2. پیگیری علل تعلل در تبدیل وضعیت 19 نفر از  نیروهای قراردادی که آزمون ادواری را گذرانده اند.
  3. پیگیری علت برخورد متفاوت با مساله بازنشستگی همکاران و انتظار برخورد مساوی و همگن با این عزیزان.
  4. عدم برخورداری ایثارگران از مزایای مشخص شده در برنامه ششم توسعه.
  5. پیگیری علت تاخیر پرداخت در فوق العاده بدی آب و هوا  و تقاضای پرداخت مطالبات قبلی.
  6. لزوم رعایت بیشتر شان و منزلت کارمندان در تمام حوزه ها و بهبود فضای فیزیکی کاری ایشان.
  7.

مطالبه ي حقوق همکاران محترم ايثارگر دانشگاه.

در خاتمه یادآور می گردد که:

*شورای صنفی کارکنان با جدیت و بدون در نظر گرفتن هیچگونه عوامل غیر ضابطه ای، نسبت به پیگیری مطالبات کارکنان از مبادی قانونی و به دور از هرگونه جوسازی و هیاهو اقدام خواهد کرد و هرگونه فضاسازی علیه افراد و یا سازمان را  محکوم کرده و با قاطعیت  و در چارچوب قانون  با آن برخورد خواهد نمود.

*تفکرات و جبهه سیاسی اعضای شورا ي صنفي کارکنان دانشگاه، کاملا شخصی بوده و هیچگونه ارتباطی با فعالیت آنان در پیگیری امور صنفی اعضاء نداشته و نخواهد داشت.

*شورای صنفی حامی و پشتیبان منافع دانشگاه متبوع (دانشگاه حکيم سبزواري) و کارکنان محترم مي باشد؛ فلذا، در این راستا از هیچ کوشش و اقدامی دریغ نخواهد کرد.

*شوراي صنفي کارکنان بي صبرانه منتظر دريافت نقطه نظرات همکاران محترم به صورت مکتوب مي باشد.

اعضاي شوراي صنفي:

محمد مهدي اسدي، سيد مهدي ضيايي، احمد کلالي، هادي کيخسروي، سيد حميد جواديان، سید مهدی موسوی معین، عباس بابایی.

(هفتم آبان 1396