♦ دانشگاه حکیم سبزواری میزبان مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیات علمی مرد دانشگاهای منطقه ۹ کشور

ولیبال

دکتر معین فرد مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری در آیین اختتامیه این مسابقات در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: در این دوره از رقابت ها، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه ۹ کشور شامل استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان در قالب پنج تیم با یکدیگر به رقابت پرداختند.
دکتر محمدرضا معین فرد افزود: تیم های شرکت کننده در این رقابت ها در یک گروه و به صورت دوره ای طی مدت سه روز در مجموع ۱۰ بازی را برگزار کردند.
وی ادامه داد: در پایان مسابقات تیم های دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه بیرجند و دانشگاه دامغان مقام های اول تا سوم این رقابت ها را کسب کردند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری یادآور شد: همچنین تیم دانشگاه سمنان به عنوان تیم اخلاق این رقابت ها معرفی شد.
دکتر معین فرد یادآور شد: دوره قبلی مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه های منطقه ۹ کشور در بخش مردان نیز در سال ۹۴به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

والیبال

♦ تیم بانوان دانشگاه مقام چهارم مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان واعضاهیات علمی خواهران دانشگاههای منطقه۹کشور رابدست آورد.

اعضای تیم:
دکترصادقی فر
دکتراستیری،زمانی،مهرآبادی
امیری پارسا،عمادی

تیم بانوان

خانم طیبه امیری پارسا از همکاران شاغل در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه، رتبه نخست بخش انفرادی مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان و اعضاهیات علمی خواهران دانشگاه های منطقه ۹ کشور را کسب کرد

بانوان

✅ به همت تربیت بدنی کارکنان و به مناسبت هفته تربیت بدنی:

🔹 مسابقات ورزشی طناب کشی و دارت ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی (بانوان) برگزار شد.

هفته تربیت بدنی