افتتاحیه سالن ورزشی مرحوم پروفسور محمدرضا حامدی نیا، با حضور معاون مدیرکل سازمان تربیت بدنی امور دانشجویان وزارت علوم:

باحضور معاون مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسولین شهری و دانشگاه و خانواده مرحوم حامدی نیا، سالن ورزشی دکتر حامدی نیا(سالن ورزشی شماره ۳) دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح شد

دکتر علی اصغر مولوی؛ رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در آیین افتتاحیه سالن ورزشی مرحوم دکتر حامدی نیا :

این سالن ورزشی چندمنظوره، به عنوان سومین سالن ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری است و به نام استاد فقید دانشکده تربیت بدنی دکتر محمدرضا حامدی نیا نامگذاری شده است.

با افتتاح این سالن ورزشی سرانه فضاهای ورزشی سرپوشیده دانشگاه حکیم سبزواری ۲۵ درصد افزایش می یابد.

توسعه نشاط و تفریحات سالم در بین دانشجویان با ایجاد فضاهای ورزشی، سیاست دانشگاه حکیم سبزواری است.