🤾🏿‍♂️ قهرمانی پسران هندبالیست دانشگاه حکیم سبزواری در مسابقات قهرمانی هندبال پسران دانشگاه های منطقه ۹ کشور

🔹تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه حکیم سبزواری قهرمان مسابقات هندبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور شد.

🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مسابقات که با حضور تیم های دانشگاه های فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، بیرجند، اسفراین و دانشگاه حکیم سبزواری به میزبانی شهر فردوس طی روزهای ۹ الی ۱۴ بهمن ماه برگزار شد، پس از تیم دانشگاه حکیم سبزواری که عنوان قهرمانی را کسب کرد، تیم های دانشگاه صنعتی شاهرود و فردوسی مشهد دوم و سوم شدند.

🔹لازم به یادآوری است تیم دانشگاه حکیم سبزواری با کسب این عنوان موفق به کسب سهمیه ی حضور در المپیاد دانشجویان کشور در تابستان سال ۱۳۹۹ شد.

🔹منطقه ۹ وزارت علوم شامل دانشگاه های استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و سمنان است.

🔹بازیکنان تیم دانشگاه حکیم سبزواری را احسان علی آبادی، امیر عباسی، علیرضا بلالی، سید علی حسینی دولت آبادی، یونس بیات، نیما شاکری، علی مویدی پور، محمد فریدنیا، مجتبی رحمتی، فرامرز کلاته عربی، امیرمسعود روان شناس، هومن سامانی، داریوش زارعی، حامد رحیم زاده تشکیل داده بودند، همچنین مربی تیم محمد فریور و سرپرست تیم حمید اردیبهشتی بودند.