❇️ کسب ۳ مقام سوم توسط تیم بدمینتون پسران دانشگاه حکیم سبزواری در مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ کشور

🔹تیم بدمینتون پسران دانشگاه حکیم سبزواری موفق به کسب مقام سوم تیمی، سوم دوبل آزاد و سوم انفرادی آزاد در مسابقات بدمینتون پسران دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور شد.

🔹 با کسب این نتایج سهمیه المپیادکشوری در رشته بدمینتون در قسمت دونفره و انفرادی توسط آقایان سجاد علی ابادی و حامد پرهیزگار و موسی الرضانظری دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری بدست آمد.

🔹اعضای تیم بدمینتون پسران دانشگاه حکیم سبزواری را آقایان سجاد علی آبادی، محمد امین غفارپور، محمد پرهیزگار و موسی الرضا نظری تشکیل داده بودند، همچنین سرپرست این تیم آقای احمد کلالی بود.

🔹 لازم به یادآوری است این مسابقات از تاریخ ۹ لغایت ۱۱ بهمن ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

🔹دانشگاه های منطقه ۹ کشور شامل دانشگاه های استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و سمنان است.