🔷 دانشگاه حکیم سبزواری میزبان مسابقات هندبال دختران دانشجوی دانشگاه های منطقه ۹ کشور

🔹 مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری از میزبانی این دانشگاه در رقابت های هندبال دختران دانشگاه ها و موسسات عالی منطقه ۹ کشور خبر داد.

🔹 دکتر زهرا استیری در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه، اظهار داشت: این مسابقات از سی بهمن تا ۳ اسفندماه جاری به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می‌شود.

🔹 وی افزود: خوشبختانه با تمهیدات پیش بینی شده، تیم هندبال دختران دانشگاه با آمادگی کامل در این رقابت ها حضور می یابند.

🔹 مدیر تربیت بدنی دانشگاه در ادامه از تمامی دانشجویان دختر دانشگاه حکیم سبزواری جهت حضور در ورزشگاه و تشویق تیم دختران حکیم دعوت به عمل آورد.

🔹گفتنی است تیم هندبال دختران دانشگاه حکیم سبزواری سال گذشته در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور موفق به کسب مقام سوم رقابت ها شد.