قهرمانی تیم هندبال دختران دانشگاه حکیم سبزواری درمسابقات هندبال دختران دانشجوی منطقه ۹ کشور و کسب سهمیه حضور در المپیاد ورزشی دانشجویان کشور

🔷مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری از قهرمانی دختران هندبالیست این دانشگاه در مسابقات هندبال دختران دانشجوی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور و کسب سهیمه حضور در المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های کشور خبر داد.

🔷دکتر زهرا استیری با اشاره به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری در این دوره رقابت ها، افزود: پس از تیم دانشگاه حکیم سبزواری که عنوان قهرمانی این دوره را بدست آورد، تیم های فردوسی و خاوران به ترتیب عنوان های دوم و سوم را کسب کردند.

🔷دکتر استیری گفت: با توجه به تغییرات بسیاری در ترکیب تیم هندبال دختران دانشگاه نسبت به سال گذشته، تمرینات بسیاری برای هماهنگی ورزشکاران انجام شد و در نهایت بازیکنان به هماهنگی لازم دست یافتند.

🔷مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه به ویژه رئیس دانشگاه افزود: قطعا برای حضور موفق در المپیاد به تمرینات بیشتر و حمایت گسترده تر مسئولین نیاز است.

🔷وی افزود: تیم دختران دانشگاه فردوسی در المپیاد ورزشی دختران کشور در دوره گذشته مقام اول و تیم دانشگاه حکیم سبزواری مقام سوم کشور را کسب نموده بودند.

🔷گفتنی است اعضای تیم هندبال دختران دانشگاه حکیم سبزواری را خانم ها محدثه کلوتی (کاپیتان)، سمانه گوهری، محدثه خواجه، سعیده حسن پور، مینا امیدوار ورانلو، راضیه دهقانی، ریحانه آریا نسب، رقیه حسن زاده، ، فائزه استیری، فائزه توزنده جانی، سارا شاه مرادی و فهیمه دستجردی تشکیل داده بودند و خانم الهه نظری مربیگری و خانم صدیقه استیری سرپرستی این تیم را بر عهده داشتند.

🔷 گفتنی است منطقه 9 وزارت علوم شامل دانشگاه های استان های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و استان سمنان می باشد.