🔸دکتر سید علیرضا حسینی کاخک، دانشیار گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه فردوسی مشهد

🔹آدمی نیازهای فیزیولوژیک مختلفی داشته که از آن جمله”حرکت و فعالیت بدنی”است. عدم پاسخگویی و تامین این نیاز، مستوجب عقوبتی است سنگین و چه بسا سنگین‌تر از کرونا.

🔹کرونا نوظهور بوده و اخیرا تبدیل به پاندمی شده است، اما بی‌تحرکی قدیمی بوده و سالهاست تبدیل به پاندمی شده، بی توجهی به هر دو و اندیشه نکردن در هر دو باعث پاندمی شده است.

🔹 کرونا و عدم فعالیت بدنی هر دو، پارک‌ها و باشگاههای ورزشی را خلوت کرده و آرامستان ها را آباد، کرونا همانند سارس و وبا از بین خواهد رفت ولی بعید است بی تحرکی به این زودی ها از جامعه بشری رخت بر بندد، کرونا همین پنج روز و شش هست، اما عدم فعالیت بدنی همیشه.

🔹بی‌تحرکی و کرونا هر دو “جان” می‌گیرند. اما این کجا و آن کجا!. بی تحرکی مدتهاست “جان” گرفته، اما کرونا بتازگی جان گرفته است.

🔹کرونا تا کنون “جان” 100 هزار نفر از مردم دنیا را گرفته ولی بی‌تحرکی و عدم فعالیت بدنی، سالانه 3.2 میلیون جان می‌گیرد.

🔹بیماری‌های مسری از قبیل کرونا در حال افول است و بی تحرکی در حال اوج، اگر جان این دو را نگیریم، جان ما را خواهند گرفت. بیاید جان این دو را بگیریم تا جان جامعه را نگرفته است.

🔹با فعالیت بدنی و ورزش در خانه جان بی‌تحرکی را بگیریم و با رعایت دستورات بهداشتی جان کرونا را.

🔹گر نکوبیم شیشه این دو را به سنگ، هفت رنگشان می شود، هفتاد رنگ