❇️ استخر سرپوشیده دانشگاه حکیم سبزواری به نام شهید محسن فتاحی ثانی اولین و تنها شهید این دانشگاه در دوران دفاع مقدس نامگذاری شد

🔹به رسم ادای احترام و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت، طی مراسمی با حضور امام جمعه سبزوار، سرپرست فرمانداری سبزوار، خانواده شهید فتاحی ثانی، رئیس دانشگاه و مسئولین شهری و دانشگاه استخر سرپوشیده دانشگاه حکیم سبزواری به نام شهید محسن فتاحی ثانی اولین و تنها شهید دانشگاه حکیم سبزواری در دوران دفاع مقدس مزین شد.

🔷در این مراسم آقای محمدعلی فتاحی‌ثانی، پدر شهید فتاحی ثانی درسخنانی به بیان فضایل اخلاقی شهید محسن فتاحی ثانی پرداخت.

🔹لازم به یادآوری است این شهید والامقام در بدو تاسیس دانشگاه حکیم سبزواری (تربیت معلم سابق) مدتی به عنوان نخستین مسئول روابط عمومی در این دانشگاه مشغول به فعالیت بود.

🔹گفتنی است شهید محسن فتاحی ثانی در سال ۱۳۴۷ در سبزوار متولد شد. وی علاقه شدیدی به ورزش شنا داشت، به طوری که موفق به عضویت در تیم نجات غریق تهران و کسب چندین مقام در این رشته ورزشی شد.

🔹 این شهید والامقام در سال ۱۳۶۴ به عنوان رزمنده عازم جبهه شد و در ۲۸ اسفند ۱۳۶۶ در جزیره مجنون در اثر ترکش خمپاره به فیض شهادت نایل گردید.