کتاب وسیله ای است که دانش بشری به مدد آن از تباه شدن مصون می ماند و به آیندگان منتقل می شود. كتاب محصول تجربه‏ هاي بشري و خلاقيت‏هاي ذهني و آموخته‏ هاي دراز مدت انسان است. سهم كتاب در انتقال دانش‏ها، گاهي به مراتب بيشتر و فراتر از ديگر ابزار آموزشي است.

این کتاب راهنمای تمرین برای مربیان با سابقه و جدید در مشاغل و حرفه های وابسته به آمادگی جسمانی در زمینه سالمندی است است که به زبان علمی ساده به ارائه برنامه های علمی ساده برای سالمندان می پردازد و اطلاعات جامع و ساده ای را پیرامون نیازهای ویژه سالمندان با ناتوانی هایی نظیر آلزایمر و اختلالات آن، آرتریت، پوکی استخوان، بیماری های قلبی عروقی، ضربه مغزی، دیابت، افسردگی و شکستگی و دررفتگی لگن و زانو،تعویض مفصل های ران و زانو ارائه می کند. با توجه به افزایش تعداد سالمندان در دهه های آتی در ایران ضرورت مطالعه این کتاب بیشتر می شود.