جلسه آنلاین مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۹ کشور در روز دوشنبه ۱۵ دی ماه ۹۹ برگزار شد و پیرامون مسائل زیر بحث و هم اندیشی گردید:
برگزاری مسابقات آنلاین ورزش قهرمانی و ورزش همگانی در قالب جشنواره زمستانه، پیشنهاد در خصوص مسابقات باقیمانده کسب سهمیه المپیاد پانزدهم، راه اندازی سامانه ستاو برای فعالیت های آموزشی، تندرستی، فضاهای ورزشی و مسابقات آنلاین، محورهای ارزیابی عملکرد دانشگاه ها، مسائل و مشکلات حقوقی حوزه دانشگاه ها.
دکتر زهرا استیری مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این جلسه آنلاین شرکت کرد و پیرامون فعالیت های انجام شده در حوزه مدیریت تربیت بدنی و فرصت ها و موانع موجود در دوران قرنطینه مطالبی را مطرح و پیشنهاداتی را ارائه نمود.
مدیر تربیت بدنی جلسه هم اندیشی با سایر مدیران تربیت بدنی منطقه را مفید و پربار ارزیابی نمود.