دکتر علیزاده در پیامی ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش این هفته را به ورزشکاران و کلیه دست اندر کاران ورزش بویژه ورزش دانشگاهی تبریک گفت.

26مهر ماه به عنوان روز تربیت بدنی و ورزش، نامگذاری شده است. این هفته فرصت ارزشمندی برای آشنایی بیشتر جامعه با موضوع مهم ورزش و زمینه مناسبی برای تبیین اهمیت و آثار آن در ابعاد فردی و اجتماعی است.

دکتر علیزاده در پیامی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش را به تمامی همکاران ورزش دانشگاه های کشور و دانشجویان ورزشکارتبریک گفت.
هفته تربیت بدنی که از 26 مهر ماه (روز تربیت بدنی و ورزش) شروع می شود،  فرصت ارزشمندی  برای آشنایی بیشتر جامعه با موضوع مهم ورزش و زمینه مناسبی برای تبیین اهمیت و آثار آن در ابعاد فردی و اجتماعی است. مدیرکل تربیت بدنی با اشاره به نقش و اهمیت ورزش در توسعه و ارتقاء سلامت و ایجاد روحیه ی نشاط و شادابی دانشگاهیان به ورزش و فعالیت های بدنی را جزو اولویت های برنامه های تربیت بدنی و ورزش وزارت عتف برشمرد.