سومین دوره کارگاه آموزشی دستیاری مراکز مشاوره ورزشی و تندرستی دانشگاههای کشور با همکاری جناب آقای دکتر سید علیرضا حسینی کاخک، عضو هیئت علمی دانشکده علوم ورزشی در دانشگاه تهران برگزار گردید.

به دعوت مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بیش از 40 دانشگاه مختلف کشور در مرحله دوم راه اندازی مراکز مشاوره ورزشی شرکت کردند. کارگاه در سالن کنفرانس معاونت دانشجویی دانشگاه تهران و با حضور بیش از 90 کارشناس زن و مرد برگزار گردید. در این کارگاه دکتر پورکیانی (مدیر کل تربیت بدنی وزارت)، دکتر امامی، دکتر منافی و آقای حبیب الهی (مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران) حضور داشتند. دکتر پورکیانی ضمن سخنانی در اهمیت این مراکز اعلام داشت که مراکز مشاوره ورزشی جزء 5 طرح اولویت دار وزارت علوم می باشد و وزیر محترم اهتمام خاصی به این مراکز داشته و در ارزیابی دانشگاهها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

کارگاه از سه بخش، ارزیابی ساختار قامتی، ارزیابی ترکیب بدنی، و ارزیابی آمادگی جسمانی تشکیل شد. جناب آقای دکتر حسینی کاخک به دعوت مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تدریس بخش آمادگی جسمانی ویژه خواهران و برادران را بر عهده داشتند.

کارگاه پس از دو روز (در مجموع 20 ساعت) و با برگزاری آزمون عملی به کار خود پایان داد.

لازم به ذکر است در مرحله دوم اجرای این طرح قرار است در مجموع حدود 60 دانشگاه کشور (20 دانشگاه از سال گذشته و 40 دانشگاه از امسال) طرح پایش سلامت جسمی دانشجویان جدیدالورود را اجرا نمایند.

workshop3 Workshop Workshop1