مسابقات جهانی دارت ۲۰۱۹ مهرماه ۹۸ در شهر کلوژ- ناپوکا کشور رومانی برگزار شد.‌ تیم ملی دارت جوانان ایران در این مسابقات که با حضور بزرگان دارت جهان مانند انگلستان، اسکاتلند، جمهوری چک، هلند و ایرلند برگزار شد با کسب مدال برنز دوبل دختران و مدال نقره انفرادی پسران در بین ۲۰ تیم شرکت کننده در بخش جوانان به مقام ششم رسید. در این مسابقات دکتر محمد رضا شهابی کاسب عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان مربی و روانشناس ورزشی تیم ملی دارت جوانان ایران را همراهی می کردند. در حاشیه این مسابقات نیز، کتاب « دارت» نوشته خانم لیندا دافی از دانشگاه میدلسکس انگلستان که توسط آقای دکتر محمد رضا شهابی کاسب  و همکاران به فا رسی ترجمه شده بود به آقای « بیل هاتر» رئیس فدراسیون جهانی دارت اهدا شد.

دکتر شهابی در بازگشت از مسابقات مورد استقبال رئیس دانشکده علوم ورزشی، همکاران و دانشجویان قرار گرفت و از زحمات ایشان تقدیر و تشکر گردید.