برگزاری ترم تابستانی 94-93

براساس مصوبه ی چهارصدوهفتادوهفتمین جلسه ی شورای آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری، برگزاری ترم تابستانی جهت حل مشکل دانشجویان و کمک به فراغت از تحصیل ایشان، با شرایط زیر به تصویب رسید و مقرر شد تمامی دانشکده ها در این چهارچوب همکاری لازم را با معاونت آموزشی دانشگاه به عمل آورند.
—————————————————————————————————————————————-
شروع ثبت نام: 94/3/2
پایان ثبت نام: 94/4/10
الف) دروس عمومی برای تمامی دانشجویان دانشگاه حکیم به صورت حضوری ارائه می گردد.
ب) در صورتیکه دانشجو با اخذ واحدهای دوره تابستانی فارغ التحصیل شود می تواند دروس عمومی و اختصاصی را به صورت غیر حضوری در قالب معرفی به استاد انتخاب واحد نماید.
ج) دروس پایه کارشناسی به صورت حضوری و غیر حضوری مشروط به موافقت گروه آموزشی، برای تمامی دانشجویان دانشگاه حکیم قابل ارائه می باشد.
د) دروس تخصصی به صورت غیر حضوری، مشروط به موافقت گروه آموزشی، برای دانشجویانی ارائه خواهد شد که:
1– با اخذ دروس دوره تابستان فارغ التحصیل می شوند،
2– تا پایان نیمسال دوم 94-93 تعداد 30 واحد درسی باقیمانده دارند.
ه) دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها می توانند ضمن ارائه ی فرم میهمانی ترم تابستانی با ذکر واحدهای مجاز در دوره ی حضوری یا غیر حضوری ثبت نام نمایند.
فرایند ثبت نام غیرحضوری
فرایند ثبت نام غیرحضوری ترم تابستانی94-93
خواهشمندایم جهت تسریع در ثبت نام ، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
1. دریافت فرم میهمانی از دانشگاه مبداء.
2. دریافت فرم انتخاب واحد از سایت معاونت آموزشی دانشگاه حکیم سبزواري و تکمیل فرم بصورت دقیق و خوانا.
3. ارسال همزمان هردو برگ به نمابر 05144012622 (شبانه روزی)
4. تماس با دانشکده مربوطه جهت اطمینان از ارائه ي واحدهاي تخصصی درخواستی.(دروس عمومی در تمامی دانشکده ها ارائه می گردد.)
5. مراجعه به جدول محاسبه ی شهریه (همین صفحه) جهت اطلاع از میزان دقیق شهریه و در موارد خیلی ضروری تماس با : 05144012569 و 05144012579
6. تماس با 05144012623 جهت گرفتن شماره دانشجویی .
7. مراجعه به پورتال دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواري ( رمز ورود همان شماره دانشجویی است.)
8. ثبت اطلاعات شخصی از منوي شخصی پورتال دانشجویان (راهنمای ثبت اطلاعات و پرداخت شهریه)
9. واریز شهریه از منوي مالی پورتال دانشجویان قسمت پرداخت الکترونیکی
10. جهت اطلاع از دروس انتخاب واحد شده پس از اتمام مهلت ثبت نام ، به پورتال دانشجویی خود مراجعه نمایید.
جدول محاسبه ی شهریه
جهت دریافت منابع امتحانی، انتخاب واحد و برنامه کلاسی (دانشجویان حضوری)با شماره تلفن هاي ادارات آموزش دانشکده های مرتبط با رشته ي تحصیلی خود تماس بگیرید .
آدرس سایت محاسبه شهریه