برگزاری مرحله مقدماتی بیست و دومین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی کشور در قطب ۳ به مرکزیت دانشگاه فردوسی مشهد برگزار و  دانشجویان برتر به این المپیاد بصورت رایگان اعزام می گردند.
به نقل از دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه حکیم سبزواری، مرحله مقدماتی بیست و دومین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی کشور در قطب ۳ به مرکزیت دانشگاه فردوسی مشهد ، در روزهای ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد . این دفتر در نظر دارد با حضور حداکثری دانشجویان برتر سال های سوم و چهارم تحصیلی ؛ در رشته های زبان و ادبیات فارسی ، الهیات و معارف اسلامی ، حقوق ، علوم تربیتی ، شیمی ، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی ، آمار، مهندسی برق ، مهندسی شیمی ، مهندسی عمران ، مهندسی مکانیک ، مهندسی کامپیوتر ، علوم جغرافیایی ، مواد و متالوژی در این المپیاد شرکت نماید .
گفتنی است اسامی دانشجویان برتر رشته های مذکور پس از اخذ تاییدیه از گروه های آموزشی و گذراندن دوره های آماده سازی به دانشگاه فردوسی اعلام می گردد و کلیه هزینه های حضور در المپیاد ، هزینه ثبت نام دانشجویان و رفت و برگشت ، نیز بر عهده دانشگاه حکیم سبزواری می باشد .
ثبت نام المپیاد